Meteen naar de inhoud

Zakelijke
Data Only Sim

Data Only Sim Zakelijk

Goedkoper

Omdat je voor een Data Only Sim geen belminuten nodig hebt, ben je vaak goedkoper uit dan het aanschaffen van een Sim Only abonnement.

Breed toepasbaar

Data Only Sim is te gebruiken in alle aparaten die een (4G/5G) simkaart ondersteunen . Denk hierbij een bijv. een iPad, mobiele hotspot of auto.

Een vaste prijs p/m

In tegenstelling tot een prepaid simkaart betaal je met een Data Only Sim een vast bedrag. Wel zo makkelijk en geen gedoe met opwaarderen.

Unlimited Data

Bij veel (zakelijke) mobiele providers is het mogelijk een unlimited abonnement af te sluiten. Hierdoor betaal je een vaste prijs en voorkom je hoge rekeningen.

Odidi Zakelijk mobiel

Data Only Sim Zakelijk

2GB Data

€12,81 p/mnd

Odidi Zakelijk mobiel

Data Only Sim Zakelijk

10GB Data

€16,94 p/mnd

Odidi Zakelijk mobiel

Data Only Sim Zakelijk

Onbeperkt Data

€31,41 p/mnd

Odidi Zakelijk mobiel

Alcatel Mifi router MW70VK

Zakelijk abonnement Mifi mobiele hotspot Alcatel MW70VK

2GB Data

€11,74 p/mnd

Odidi Zakelijk mobiel

Alcatel Mifi router MW70VK

Zakelijk abonnement Mifi mobiele hotspot Alcatel MW70VK

10GB Data

€17,94 p/mnd

Odidi Zakelijk mobiel

Alcatel Mifi router MW70VK

Zakelijk abonnement Mifi mobiele hotspot Alcatel MW70VK

Onbeperkt Data

€32,41 p/mnd

Zakelijke data only sim

Zakelijke data only sims zijn een slimme oplossing voor bedrijven die mobiele toegang met verbonden apparaten nodig hebben. Een Data Only Sim is een mobiele telefoondienst die alleen mobiele data aanbiedt, dat betekent dat je niet betaalt voor sms’en en bellen. In tegenstelling tot een Sim Only abonnement wordt er geen 06-nummer meegeleverd, maar een 097-nummer. Bellen met een Data Only Sim is daarom ook niet mogelijk. Deze simkaarten zijn ontworpen voor gebruik in een Mifi-router – een draadloze router die meerdere verbindingen tegelijkertijd aankan -, tablet of laptops – bij het gebruik in een Mifi-router kunnen alle apparaten die zijn aangesloten op het netwerk, toegang krijgen tot dezelfde internetverbinding.

Zakelijke Data Only Sim aanbieders vergelijken

Eigenlijk bieden alle grote providers wel een data only sim aan met ieder eigen bundels en voorwaarden.

Data Only sim van KPN Zakelijk

KPN Zakelijk biedt de minste variatie in databundels. Namelijk alleen de 1GB of 10GB data. Qua looptijd zijn ze dan wel weer flexibel. Je kunt kiezen uit een 12-maanden contract, een 24-maanden contract of maandelijks opzegbaar. Ook biedt KPN gratis 5G aan en krijg je 5 euro extra voordeel als je je zakelijke abonnement combineert met zakelijk internet.

T-Mobile Ondernemen : meeste flexibiliteit

Bij T-Mobile Ondernemen heb je de meeste flexibiliteit wat betreft Data Only sim abonnement. Je kunt kiezen uit 1GB, 3GB, 9GB, 16GB en Unlimited data. Met Unlimited data onderscheidt T-Mobile Ondernemen zich van de concurrent. Ook heb je de meest complete keuze uit contractduur, namelijk 1 maand, 12 maanden of 24 maanden. Ook bij T-Mobile zit 5G bij de prijs inbegrepen. Bij meerdere T-Mobile abonnementen op hetzelfde adres kom je mogelijk in aanmerking voor T-Mobile Klantvoordeel. Je voordeel loopt hiermee op tot 10 euro per maand als je kiest voor Unlimited.

Vodafone Zakelijk Data Sim

Bij Vodafone heb je net iets meer keuze dan KPN Zakelijk, maar minder dan T-Mobile Ondernemen. Je hebt hier namelijk de 1GB, 5GB of 15GB Data varianten. Echter heb je bij Vodafone Zakelijk geen keuze uit de contractduur van het abonnement. Bij Vodafone is dit standaard 24 maanden. Bij Vodafone krijg je bij combineren met Ziggo Zakelijk geen korting op het abonnement, maar wel dubbele data. Dit houdt in dat i.c.m. Ziggo Zakelijk de grootste databundel die je kunt aanschaffen 30GB is.

Eindoordeel: Wat is de beste deal?

Wij vinden dat er ondanks de ruime keuze toch slechts één abonnement voor ondernemers die zorgeloos willen ondernemen uitspringt. Dat is namelijk de T-Mobile Ondernemen Unlimited Data Sim Only. Bij dit abonnement ben je voor 24 euro per maand (bij een 24 maanden contract) helemaal klaar. Je kunt in Nederland (onbeperkt) en in de gehele EU en VS (tot 35GB) gebruik maken van internet.  Veel onderweg en liever met meerdere apparaten tegelijkertijd contact maken met internet? Je hoeft hiervoor niet meerdere Data Only Sim abonnementen aan te schaffen, maar neem een mobiele Mifi router. Hiermee creëer je een mobiele hotspot waar tot wel 10 apparaten tegelijkertijd razendsnel op kunnen internetten. Zo blijf je altijd in verbinding met je klanten, collega’s of zakenpartners.