Meteen naar de inhoud

Zakelijk Sim Only

Data Only Sim Zakelijk

Bereikbaarheid

Voor een zakelijk Sim Only abonnement is het belangrijk dat je goed bereikbaar bent. Daarom vergelijken we alleen de beste Nederlandse providers.

E-sim mogelijkheid

E-sim is bij veel zakelijke sim only abonnementen beschikbaar. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om prive en zakelijk gescheiden te houden met dezelfde telefoon.

5G-netwerk

In 2020 is het 5G-netwerk in Nederland uitgerold. Dit biedt voor een zakelijk SIm Only abonnement veel voordelen. Je geniet nu van nog sneller internet en landelijke dekking.

Unlimited Data

Voor een vaste prijs zorgeloos jezelf of je personeel op pad sturen? Met een Unlimited Sim Only abonnement weet je zeker dat je nooit onverwachte kosten maakt.

iPhone 13 Pro Max 128GB

10GB Data

Onb. Bel/SMS

€59,06 p/mnd + €86,64

Meest gekozen

iPhone 13 Pro 128GB

Odidi Zakelijk mobiel

Onb. Data

Onb. Bel/SMS

€65,50 p/mnd + €27,30

Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB

Zakelijk abonnement: KPN

Onb. Data

Onb. Bel/SMS

€67,49 p/mnd + €123,96

Zakelijk Sim Only abonnement

Een zakelijk Sim Only abonnement is een ideale optie voor bedrijven die op zoek zijn naar een betaalbaar mobiel abonnement. Het is namelijk een goedkoop alternatief voor zakelijk mobiel. Het voornaamste verschil tussen deze twee is dat bij een Sim Only alleen de simkaart wordt geleverd, zonder mobiele telefoon. Je kunt de simkaart gebruiken met een losse telefoon die je zelf al hebt. Het is hierdoor vooral interessant voor ZZP’ers, die willen besparen op de maandelijkse kosten en niet regelmatig willen wisselen van mobiele telefoon.

Zakelijk Sim Only abonnement vergelijken

Voor veel ondernemers is het bij het vergelijken van een abonnement belangrijk om te weten wat voor soort deals en (klant)voordelen er beschikbaar zijn bij verschillende telefoon providers. Een Sim Only heeft logischerwijs een lagere maandprijs dan een zakelijk abonnement met telefoon. Dit komt omdat er geen maandelijkse toestelafbetaling plaatsvindt en je dus je eigen toestel dient te gebruiken. Je kunt vergelijken op basis van prijs, bel-, sms- en dataverbruik en contractduur. Als je goed onderzoek doet wat voor jouw bedrijf noodzakelijk is, kun je het voordeligste abonnement uitkiezen door een onafhankelijk advies. Wij bieden zo de beste keuze voor jou als ondernemer. Zo kan jij je tijd beter besteden aan zaken die echt belangrijk zijn. Want zeg nou eerlijk, je besteedt liever je tijd aan echt zaken doen dan het vinden van de beste zakelijk mobiele deal.

Meest gekozen zakelijk abonnement

Het meest gekozen Zakelijk Sim Only abonnement is Unlimited. De 3 grootste providers (KPN, Vodafone en T-Mobile) bieden deze bundel aan. Hiermee kan je onbeperkt bellen, sms’en en data verbruiken in de gehele EU. In het buitenland zit hier echter vaak wel een maximum aan. Dit verschilt sterk per provider. Een zakelijk unlimited Sim Only verdient zichzelf meestal terug doordat je niet elke maand voor verrassingen komt te staan met je verbruikskosten. Altijd een vaste prijs per maand voor het onbeperkt kunnen gebruiken van je zakelijk abonnement. Je kunt deze simkaart in Nederland onbeperkt gebruiken en in de EU en de VS heb je tot 50GB data per maand om te gebruiken. Voor de ondernemer die in Nederland zaken doet of voor de reizende ondernemer die de wereld overvliegt.